Terras vrijwilligers gezocht voor Erve Kraesgenberg!

  • Home
  • Nieuws
  • Terras vrijwilligers gezocht voor Erve Kraesgenberg!
Terras vrijwilligers gezocht voor Erve Kraesgenberg!

In het najaar van 2019 zijn er onder leiding van de nieuwe bestuursvoorzitter, Joep Bode, vier nieuwe bestuursleden aangetreden om Erve Kraesgenberg weer nieuw leven in te blazen. Dit zijn Daniël de Jong, Jan-Willem Prakken, Monique de Kinkelder en Astrid Kühlkamp. Onder begeleiding van en in samenwerking met de twee oud-bestuursleden Nienke Koedam en Karel de Zoeten hebben zij de afgelopen maanden gewerkt aan het reactiveren van de Erve Kraesgenberg.

De hele corona crisis gooide wat roet in het eten van de plannen, maar op 1 juni is dan eindelijk het terras bij Erve Kraesgenberg weer open gegaan!

Er is veel aanloop geweest van wandelaars en fietsers, waarbij opviel dat de Duitse toeristen Kraesgenberg ook goed weten te waarderen.

Om het terras met een eenvoudige kaart te kunnen draaien zijn echter nog wel nieuwe vrijwilligers nodig, vooral voor de weekenden Daarbij wordt gedacht aan mensen met enige horeca-ervaring maar dit is niet strikt noodzakelijk. Ook worden nadrukkelijk jonge mensen (minimaal 18), die bijvoorbeeld wat horeca ervaring willen opdoen, gevraagd om zich aan te sluiten. Het werk bestaat voornamelijk uit het klaarzetten van het terras en het serveren en afrekenen van drankjes en kleine versnaperingen.
Bij belangstelling graag een berichtje naar info@kraesgenberg.nl of reageren via dit Facebook account met een berichtje naar ons.

Share our website