Vacature bestuurslid Horeca

Word jij ons nieuwe bestuurslid horeca?
Ben jij gepassioneerd over de horeca en wil je je talenten inzetten voor ons unieke Cultuurpark? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiast bestuurslid horeca om ons team te versterken.
Als bestuurslid horeca speel je een cruciale rol in het bevorderen van de horeca-ervaring binnen ons Cultuurpark, dat geheel door vrijwilligers gerund wordt.
Je bent verantwoordelijk voor het bedenken en doorvoeren van vernieuwende horeca-activiteiten en het creëren van een gastvrije sfeer voor onze bezoekers. Samen met de rest van het 4-koppige bestuur werk je aan het versterken van de positionering van Erve Kraesgenberg als dé plek voor een unieke cultuurhistorische beleving.
Wat zoeken wij in jou? Ten eerste, een passie voor de horeca. Of het nu gaat om het verbeteren van de service of het optimaliseren van de logistiek, jij ziet het als een uitdaging om de horeca naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je in staat om mensen te inspireren en te motiveren.
Bij Erve Kraesgenberg geloven we in de kracht van het team en daarom zoeken we iemand die goed kan samenwerken met collega's, vrijwilligers en andere belanghebbenden. Door je onbezoldigde inzet draag je bij aan het behoud en de duurzame ontwikkeling van ons prachtige Cultuurpark.
Als bestuurslid horeca krijg je de kans om je professionele vaardigheden verder te ontwikkelen, ervaring op te doen in een bestuursfunctie en je passie voor de horeca te combineren met cultuur. Het is een uitdagende en dankbare rol waarin je een verschil kunt maken in een unieke omgeving.
Ben jij klaar voor deze uitdaging? Solliciteer dan nu als bestuurslid horeca bij Cultuurpark Erve Kraesgenberg. Samen kunnen we ervoor zorgen dat Erve Kraesgenberg een nog groter succes wordt.
Onze voorkeur gaat uit naar iemand uit de directe omgeving van Losser.
Let op: Dit betreft een onbezoldigde functie. Uiteraard worden alle onkosten wel vergoed.
Je mag reageren per email op info@kraesgenberg.nl of contact opnemen met onze voorzitter Joep Bode op telefoonnummer 06-19449664
Share our website