Vacature secretaris

Ben jij op zoek naar een bijzondere uitdaging waarbij je je liefde voor cultuur en geschiedenis kunt combineren? Dan hebben wij dé perfecte functie voor jou! Wij zijn alsCultuurpark Erve Kraesgenberg op zoek naar een enthousiaste secretaris om ons 4-koppige bestuur te versterken. De functie is onbezoldigd, maar alle kosten worden natuurlijk vergoed.
Als secretaris van Erve Kraesgenberg speel je een cruciale rol in het behouden en promoten van ons unieke oud Twents boerenerf. Je neemt deel aan vergaderingen, stelt notulen op en beheert belangrijke documenten. Daarnaast onderhoud je contacten met belangrijke stakeholders, zoals gemeente, provincie en andere culturele instellingen.
Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat alle interne en externe communicatie soepel verloopt. Je beantwoordt e-mails, behandelt correspondentie en zorgt ervoor dat alle informatie up-to-date is. Bovendien heb je de vrijheid om nieuwe ideeën aan te dragen en bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van Erve Kraesgenberg.
Bij Erve Kraesgenberg zijn we trots op onze cultuurhistorische waarde en willen we dit erfgoed graag delen met het grote publiek. Als secretaris speel je een belangrijke rol in het organiseren van evenementen, rondleidingen en educatieve programma's. Je kunt je creativiteit de vrije loop laten en samenwerken met andere enthousiaste vrijwilligers om unieke ervaringen te creëren voor onze bezoekers.
Dus, ben jij gepassioneerd over cultuur en geschiedenis? Wil je graag een waardevolle bijdrage leveren aan het behoud van dit prachtige erfgoed? Word dan onze nieuwe secretaris bij Cultuurpark Erve Kraesgenberg in Losser! Jouw inzet wordt gewaardeerd en je krijgt de kans om deel uit te maken van een enthousiast bestuur. Onze voorkeur gaat uit naar iemand uit de directe omgeving van Losser.
Samen kunnen we ervoor zorgen dat ons unieke boerenerf behouden blijft en een plek blijft waar cultuurhistorie tot leven komt.
Je mag reageren per email op info@kraesgenberg.nl of contact opnemen met onze voorzitter Joep Bode op telefoonnummer 06-19449664
Share our website