Wintermarkt op Erve Kraesgenberg.

Lifestyle & curiosa Wintermarkt bij Erve Kraesgenberg
Zondag 20 november 2022, 10-17 uur

Op zondag 20 november organiseert DITSMIE een Lifestyle&Curiosa Wintermarkt op de prachtige landelijke locatie, Erve Kraesgenberg, Bookholtlaan 25, Losser (OV)
Zondag 20 november van 10-17 uur
De standhouders hebben zijn uniek met hun aanbod. Kom gezellig langs voor de sfeer en laat je verrassen op deze prachtige locatie met een divers aanbod van standhouders zoals brocante, curiosa, lifestyle, streekproducten, kunst en meer… 
Piepende Wielen tijdens de Winterfair
Uniek op deze Winterfair de ‘Piepen Wielen’! Een groep enthousiaste mannen en vrouwen showen antieke en nostalgische kinderwagens, van 1880 tot 1970, in bijbehorende kleding. Zij lopen rond en laten zien hoe het er vroeger uitzag. De Victoriaanse kleding is een kunst op zich. Zeker een mooi fotomoment waard!

Entertainment
Muziek van het Duo ‘Eden’ met Ellen IJland en Dennis Wolkorte.
WINactie SHOPtegoed!
Maak kans op een SHOPtegoed van € 25,00 en voor 2 personen koffie/thee met lekker appelgebak. Je kunt via Facebook en Instagram meedoen of stuur een mail naar info@ditsmie.nl met wie jij op 20 november wilt komen. Meedoen kan t/m 17 november .
Roofvogel demo
Tijdens de markt zijn er verschillende roofvogels te zien op Erve Kraesgenberg. Michael en Tracey geven demo’s en vertellen enthousiast over hun ‘roofvogelvirus’.
Gratis toegang
Iedereen is van harte welkom op de DITSMIE markt met een gezellig terras van Erve Kraesgenberg voor een hapje en een drankje. De ingang is via de parkeerplaats van het zwembad bereikbaar. De entree en parkeergelegenheid is gratis.
Erve Kraesenberg
Erve Kraesgenberg in Losser is een uniek cultuurpark met belangrijke historische waarde, waar bezoekers de sfeer kunnen proeven van een oud boerenerf.
Kijk voor het laatste nieuws op FaceBook @Ditsmie en Instagram @ditsmie_lifestyle_curiosa
Info voor standhouders
Voor meer info voor standhouders kun je contact opnemen met
Mieke Rietman, tel.nr 0610205091 of via email: info@ditsmie.nl

 
Share our website